Популярний у соціальних мережах український астрологічний експерт Влад Росс, який ще восени 2022 року передбачив "великий бум" на Кримському мосту, розповів, що є дві дати, коли може закінчитись повномасштабна війна в Україні, яку 24 лютого 2022 року розв'язала Росія.

В одному з недавніх інтерв'ю Влад Росс заявив, що 25 грудня 2024 і 25 червня 2025 буде повторення напруженого транзиту Юпітера і Сатурна.

Цей транзит яскраво себе проявлятиме і впливатиме на події в країні протягом усього року.

Влад Росс. Фото: скриншот Youtube
Влад Росс. Фото: скриншот Youtube

"Тому можливість зупинити війну у нас буде 25 грудня та 25 червня 2025-го. Є ймовірність, що напруга в цей час може схлинути і закінчитися перемир'ям", - вважає Влад Росс.

Популярні новини зараз
Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Мальдіви, омари, просєко, ювелірка за 300 тис. євро: оприлюднено відео, як депутати з фракції мера Дніпра відгуляли на лакшері курорті З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Однак є ризик, що в ці дати ситуація може розгорнутися й у найкращий бік. Можливо таке, що військові дії лише активізуються.

"І апофеоз війни може бути наступного року, 25 червня. Тому розраховувати на перемир'я цього року не варто", - додав астролог.

Він додав, що друга половинка цього року стане періодом переродження, тож далі має бути все гаразд.

Влад Росс
Влад Росс

"Після активації нового соляру 24 серпня на нас очікує повне повторення ситуації, яка була спочатку при народженні України. Практично всі будинки зберігаються в річному солярі, що свідчить про те, що цей рік до 24 серпня 2025 року буде відродженням України. Дуже знаменним цього року буде вплив Плутона в поєднанні з Сатурном. Тож це буде повна трансформація нашої країни та особистості. Плутон - це смерть і руйнування, але це ще й переродження", - сказав Росс.

Нагадаємо, розумники зодіакального кола: під якими знаками найчастіше народжуються генії.

Раніше повідомлялося, ретроградний Меркурій 5-28 серпня: три цікаві медитації для гармонії та спокою.

Також, "Піти ніхто не зможе": що прогнозують астрологи на Судний день "трьох вісімок" 8 серпня.