Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які знають, що таке догляд за собою та своєю шкірою, є дуже екстремальні новини. Виявляється, що в Бразилії живе одна дуже "креативна" блогерка, яка вигадала свій метод боротьби зі старістю. І якщо ти зараз є, то краще прочитай це пізніше.

Справа в тому, що дівчина маже обличчя своїми фекаліями. Вона у своїх блогах каже, що це для того, щоб уповільнити старіння.

Ця новина вже встигла розлетітися багатьма світовими таблоїдами та різними Telegram-каналами.

Блогерша з Бразилії, скріншот: Telegram
Блогерша з Бразилії, скріншот: Telegram

За словами дівчини, її шкіра стала гладкішою після такої "маски". Раніше вона обмазувалась своєю менструальною кров'ю для пом'якшення та зволоження шкіри.

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Блогерша з Бразилії, скріншот: Telegram
Блогерша з Бразилії, скріншот: Telegram

У бонус до цієї історії розповімо ще й про те, як були справи не так далеко в минулому, в Римській імперії. Поговоримо про гладіаторів, якщо ви думаєте, що ці хлопці займалися одними дурницями, потішаючи натовп в амфітеатрах, то нічого подібного. На відміну від сучасних бійців UFC, вони не лише влаштовували шоу, а й приносили реальну користь. Особливо у сфері охорони здоров'я.

Блогерша з Бразилії, скріншот: Telegram
Блогерша з Бразилії, скріншот: Telegram

Наприклад, після поєдинків спеціально навчені співробітники амфітеатрів обмазували гладіаторів, що перемогли, маслом, а потім зіскабливали його разом з потом, салом і омертвілою шкірою. Для цього застосовувався спеціальний скребок під назвою стригіл — знову ж таки грецький винахід.

Отриману апетитну та ароматну субстанцію закупорювали у пляшки та продавали римлянкам. Жінки наносили її на обличчя, як крем. Вважалося, що суміш має властивості афродизіаку, і красуня, що натирається нею, стане остаточно чарівною. Мабуть, римляни вважали: ніщо не збуджує сильніше, ніж сальні виділення якогось незнайомого чоловіка на обличчі вашої коханої жінки.

Нагадаємо, за невдалу зачіску чи манікюр можна не платити: за які салонні процедури не повинні вимагати гроші.

Раніше повідомлялося, штраф до 10 тисяч гривень за неправильне використання лічильника: хто "витрусить" останнє з гаманця.

Також, волосся блищатиме як у рекламі: народний метод, перевірений часом, який замінить салонні процедури.