Популярна українська співачка, колишня дружина блогера Волошина Ганна Трінчер розповіла про дуже тривожний інцидент, який нещодавно стався у її житті. Справа в тому, що нещодавно артистка вкрала ювелірні прикраси.

За словами виконавиці, це сталося просто під час концерту. Перед виступом на сцені Ганна склала коштовності у мішечок, який залишила у гримерці.

Про це стало відомо завдяки свіжим Stories Анни Трінчер у мережі Instagram.

Анна Тринчер, фото: Знай.ua
Анна Тринчер, фото: Знай.ua

Однак після закінчення концерту вона помітила, що прикрас немає в сумці. Трінчер зізналася, що у неї зникли каблучка та браслет Cartier. Вартість коштовностей складає приблизно 5 тисяч євро (220 тисяч гривень).

Популярні новини зараз
На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Їх немає в сумці. Я дуже переживаю, тому що вона довгий час була в гримерці одна", – зазначила зірка.

Згодом співачка повідомила про добрі новини – вона знайшла прикраси. Артистка навіть показала свої коштовності шанувальникам. Втім, де саме були каблучка та браслет, виконавиця не розповіла.

Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram
Stories Анни Трінчер, скріншот: Instagram

"Міс суєти навести хочеться – одна штука. Знайшли!" – поділилася Анна.

Також варто нагадати нашим читачам, що відомого українського блогера, ведучого та колишнього співачки Ганни Трінчер Олександра Волошина внесли до бази "Миротворець", зокрема через поширення російської пропаганди. Сам Волошин уже відреагував на таку "акцію". Він шокований, що його "порівняли із сепаратистами". Сашко заявив, що навіть спочатку не повірив, що потрапив до бази.

Нагадаємо, він помститься за неї. Анна Трінчер озвучила героїню видовищного трилера "Ворон".

Раніше повідомлялося, гарячий поцілунок Анни Трінчер із дівчиною: піар чи щирі почуття.

Також, "Упакують нах*й, зроблять ворогом": колишнього Анни Трінчер Волошина внесли до бази "Миротворець".