Ще з далекого 2014 року буквально величезна кількість тарологів, астрологів і навіть екстрасенсів встигла висловити свою думку щодо того, як розвиватиметься війна, яку росія розпочала проти України. Однак днями з'явився свіжий прогноз від карпатського мольфара Івана Добуша, у якого в народі сформувалася певна довіра.

Буквально днями Іван Довбуш в інтерв'ю одному з українських каналів розповів, що він "побачив", а також, що він думає з приводу майбутнього розвитку подій.

За його словами, в Україні до влади може прийти одразу пара - чоловік та жінка.

Пророцтво мольфара Миколая, скріншот: YouTube
Пророцтво мольфара Миколая, скріншот: YouTube

"Україна стане Україною, коли нею керуватимуть чоловік із жінкою. Жінка буде старшою, чоловік їй допомагатиме", - поділився з журналістами мольфар.

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Магнітні бурі вдарять з новою силою: які дні найнебезпечніші Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Хто саме це буде, він не знає.

На запитання, чи Україна відновить контроль над окупованим Кримом, Іван Довбуш відповів так: "Повернеться все. Я ще думаю, чи не повернеться до нас Кубань".

Мольфар, скріншот: YouTube
Мольфар, скріншот: YouTube

Зараз у багатьох українців – пригнічений стан через страшну ситуацію, що відбувається в країні. Тому вони шукають надію у словах мольфарів. Вірити їм чи ні – справа кожного, але однозначно варто тверезо сприймати будь-яку інформацію.

Нагадаємо, почнеться вже в серпні: індійський Нострадамус знову пророкує Третю світову війну.

Раніше повідомлялося, "Все закінчиться раптово": виявлено пророцтво легендарного містика зі США Едгара Кейсі про Україну.

Також, "Прямий конфлікт...": відомий мольфар відповів, чи готується напад з боку Білорусі.