Для деяких людей рік закінчується з останнім днем ​​літа, потім вони чекають лише на Новий рік і вступають у новий відрізок свого життя.

Можливо це логічно, тому що з початком осені природа починає потихеньку "засинати", тому й люди наслідують цей приклад. Нещодавно ми вже розповідали, що 2025 рік пройде під управлінням Зеленої Дерев'яної Змії, а що ж чекати на різні знаки Зодіаку в коханні і в які місяці ця сфера буде найяскравіша? Про це розповіли провідні астрологи.

Зелена Змія, символ 2025 року, зображення: Pinterest
Зелена Змія, символ 2025 року, зображення: Pinterest

Овен (21 березня - 19 квітня)

Овни, володіючи вогненною пристрастю та рішучістю, відчуватимуть потужну підтримку протягом усього року завдяки енергії Марса. Особливу увагу варто приділити січні, вересні та жовтні – це місяці, коли вам особливо пощастить у стосунках.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Тільці, відомі своєю завзятістю та надійністю, зможуть насолодитися любов'ю та комфортом у 2025 році. Особливі моменти на вас чекають у квітні та червні. Однак щоб отримати максимальну віддачу, будьте активнішими у спілкуванні та прояві себе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зробив важливе оголошення власникам карток: з цим краще не затягувати Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу "Газмережі" попередили про новий спосіб оплати: стосується кожного споживача Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну
Показати ще

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Допитливі Близнюки можуть розраховувати на успіх протягом усього року, якщо підходитимуть до справ із дисципліною. У любовних питаннях на вас особливо чекають вдалі моменти у лютому, травні та червні.

Закохана пара, фото: Знай.ua
Закохана пара, фото: Знай.ua

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки, що відрізняються інтуїтивною чутливістю, будуть оточені пристрастю та змінами. Лютий, вересень та листопад стануть особливо важливими місяцями для особистого життя та змін загалом.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Леви, що мають яскраву харизму і силу духу, відчують позитивний вплив Марса в 2025 році. Хоча на роботі буде більше можливостей, любовні успіхи чекають на вас у січні, серпні та жовтні.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви можуть зіткнутися з несподіваними змінами та новими ідеями, що зробить їхнє життя більш насиченим. У коханні особливо вдалими виявляться квітень та липень.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези, що прагнуть гармонії, будуть відчувати підтримку Всесвіту в 2025 році. Літні місяці, особливо червень та липень, будуть наповнені любовними пригодами та щасливими моментами.

Закохані, фото: Pinterest
Закохані, фото: Pinterest

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Скорпіони, відомі своєю загадковістю та магнетизмом, будуть відчувати безліч цікавих можливостей та натхнення. Серпень та вересень стануть ключовими місяцями для змін та нововведень в особистому житті.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці, які володіють енергією та оптимізмом, будуть змушені активно працювати над відносинами у 2025 році. Березень, травень, вересень, листопад та грудень стануть місяцями для рішучих дій та пошуку стабільності.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Козороги випробовуватимуть удачу в 2025 році, хоча їм варто позбутися зайвого перфекціонізму заради простих задоволень та швидкого досвіду. Квітень, червень, серпень та жовтень будуть особливо сприятливими для нових стосунків.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Волелюбні Водолії приймуть марсіанську енергію з відкритими обіймами. Травень, серпень та листопад будуть важливими для їхнього любовного життя, яке розвиватиметься відповідно до ваших планів.

Весілля, закохані, фото: Pinterest
Весілля, закохані, фото: Pinterest

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби, відомі своєю чутливістю, потребуватимуть розкриття своєї духовності для залучення удачі. Особливі моменти для вас – лютий, серпень, вересень та листопад, коли ваше життя буде наповнене позитивними змінами.

Нагадаємо про 2025 рік Зеленої Дерев'яної Змії: як і в чому потрібно відзначати Новий рік, готуйтеся вже зараз.

Раніше ми повідомляли, що 2025 рік буде ще складнішим, ніж 2024: у чому небезпека впливу Марса та Зеленої Змії.