5 серпня Меркурій почав свій ретроградний рух і багато хто відчув це на собі. Не лише повернулися колишні. н і загальмувалися або зовсім стали на паузу багато проектів, також були проблеми з технікою.

Розслаблятися не варто, адже підступну планету буде ретроградувати до 28 серпня. А ось що точно варто зробити - прожити дні, що залишилися правильно. Як покращити своє життя? Так-так, ви не помилилися, це можна зробити і в період ретроградного Меркурія.

Ретроградний Меркурій, планети / фото: Freepik
Ретроградний Меркурій, планети / фото: Freepik

Контролюйте свої імпульси

У періоди астрологічної напруженості, як-от Ретроградний Меркурій, ми схильні реагувати більш емоційно на дрібні подразники. Це може спричинити негативні наслідки, які доведеться виправляти. Щоб уникнути цього, спробуйте уповільнити реакцію стимули. Використовуйте дихальні вправи або просто приділіть кілька секунд, щоб обміркувати ситуацію перед тим, як діяти. Уточніть, що саме мав на увазі співрозмовник, щоб уникнути непорозуміння.

Проведіть детокс від соціальних мереж

Ретроградний Меркурій - чудовий час для скорочення часу, що проводиться за екранами. Спробуйте обмежити використання соціальних мереж і направте енергію, що звільнилася, на щось продуктивніше: досліджуйте нові місця, пробуйте страви різних кухонь або впровадьте корисні звички у своє життя. Це допоможе вам оновити свої звички та знайти нові інтереси.

Популярні новини зараз
В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Будуть "чорні" дні та обстріли: тарологиня розповіла про долю українських міст Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Засинати  з телефоном в руках. Фото Freepik
Засинати з телефоном в руках. Фото Freepik

Будьте обережні з витратами

Меркурій у міфології асоціюється з торгівлею та прибутком, тому під час його ретроградного руху особливо важливо стежити за своїми витратами. У цей період варто уникати великих покупок та скорочувати дрібні витрати, щоб не порушити сімейний бюджет. Купуйте тільки те, що дійсно необхідно.

Не бійтеся проявляти себе

Ретроградний Меркурій не може бути приводом для того, щоб ховатися від світу. Цього року частина його ретроградної фази проходить у вогненному знаку Лева, що надає впевненості та енергії. Використовуйте цей період, щоб виявити свої ідеї та креативність, навіть якщо вони відрізняються від звичного. Записуйте свої натхнення, плануйте можливі зміни в інтер'єрі будинку або розпочніть нові проекти. Обміркуйте свої плани заздалегідь і починайте реалізації після завершення ретроградного періоду.

Ретроградний Меркурій. Фото: Youtube
Ретроградний Меркурій. Фото: Youtube

Оцініть свій шлях

Ретроградний Меркурій пропонує унікальну можливість внутрішнього самоаналізу. Цей час підходить для того, щоб переосмислити свій шлях та проаналізувати досягнуті результати. Згадайте, що відбувалося у попередні періоди ретроградного Меркурія та порівняйте з поточним станом. Така рефлексія допоможе вам чіткіше визначити цілі та напрямки на майбутнє.

Нагадаємо про ретроградний Меркурій 5-28 серпня: три цікаві медитації для гармонії та спокою.

Раніше ми повідомляли, що ми всі в небезпеці: як провести серпень – місяць до осіннього коридору затемнень, 5 правил.