Всі ми важко працюємо для того, щоб заробляти гроші на життя, але іноді дивимося на всі боки і бачимо людей, яким це вдається набагато легше.

У чому їх секрет? Цілком імовірно, вони знають, як притягувати грошові потоки до свого будинку. Після прочитання цієї інформації і ви будете знати, що має бути у вашій оселі для цього.

Людина, яка тримає гроші в руке
Людина, яка тримає гроші в руці

Червоний колір

У феншуй червоний колір вважається особливо потужним, тому що він асоціюється з вогненним елементом та надає фінансовим потокам енергію та силу. Це можуть бути статуетки, свічки або китайські ліхтарики. Важливо дотримуватися гармонії: червоний є найкращим акцентом у нейтральному інтер'єрі.

"Музика вітру"

Відома як "музика вітру" з металевими трубочками, ця декоративна елемент вважається здатною руйнувати негативну енергію та залучати добробут. Рекомендується розмістити її біля вікна або між вікном і дверима, щоб зберегти фінансові потоки в будинку.

Популярні новини зараз
"Ощадбанк" оголосив про зміни: які послуги подорожчають з жовтня Видачу повісток обіцяють автоматизувати, щоб отримав кожен Нові правила роздягнуть водіїв до нитки Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Живі рослини

Живі рослини важливі для феншуй, тому що вони оновлюють енергію та покращують атмосферу будинку. Вони не лише прикрашають інтер'єр, а й створюють нові робочі можливості.

Ідея для кашпо з квітами / фото: Woodstar
Ідея для кашпо з квітами / фото: Woodstar

Планування приміщень

Важливо враховувати планування приміщень: уникайте розташування дверей навпроти вікон, щоб зберегти фінансові ресурси. У разі такої конфігурації рекомендується використовувати музику вітру для збереження енергії будинку.

Нагадаємо, що зарплату не піднімають, а грошей не вистачає: розумні люди кладуть під двері для багатства.

Раніше ми повідомляли, що краще скоріше переїхати: у квартирі під яким номером на вас чекатимуть нещастя.