На пісенний конкурс "Голос Країни" повернеться українська виконавиця Міла Нітіч.

Відповідний відеоролик був опублікований на сторінці шоу в Instagram.

У новому сезоні шоу "Голос Країни" беруть участь не тільки невідомі українці, що володіють чарівним голосом, але і вже раніше відомі зірки. Незважаючи на те, що вийшло лише два випуски програми, фанати гідно оцінили новий формат і з нетерпінням чекають нових зірок на сцені.

Нещодавно пісенний конкурс анонсував повернення української співачки Міли Нітіч, яка стала відома українцям ще в далекому 2008 році. Довгий час виконавиця співпрацювала з продюсером Володимиром Бабешко, проте цієї весни співачка розірвала з ним контракт. Вона заявила, що цієї весни стався її "перезапуск", а продюсер виявився зрадником.

Для сліпих прослуховувань перед зірковими тренерами Міла вибрала сильну пісню, яка відображає її джазовий голос. Чи обернеться хтось із суддів під час прослуховування стане відомо лише в неділю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фанати прийшли в захват, побачивши на екрані улюблену виконавицю і підтримали її в прийдешньому випуску. Деякі навіть припустили, хто конретно із суддів повернеться до виконавиці під час прослуховування:

Нагадаємо, що шоу" Маска " знову інтригує численних шанувальників яскравим учасником.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лобода показала закулісся "голосу" і познущалася над Крідом.

Також Знай.иа писав, що Горбунов розмістив на своїй сторінці в соцмережі забавну картинку, на якій зображені жінка і чоловік.