Ключові жінки-телеведучі каналу 1+1 з'явилися у фотосесії українського фотографа Ростислава Ріпки, яка має за мету показати жіночу красу.

Відповідна публікація була розміщена на офіційній сторінці телеканалу у соціальній мережі "Інстаграм".

"Ведучі ТСН знялись у вражаючій фотосесії та показали себе у несподіваних образах😍

Фотосесії була виконана у легендарному французькому стилі аркур - harcourt. Світлини увійшли до колекційного фотоальбому "Аркур.Натхнення" зіркового фотографа Ростислава Ріпки, присвячений жіночій красі та задуманий до 15-річчя творчої діяльності автора.

Гортай світлини та пиши в коментарях, хто з ведучих тобі сподобався найбільше: Алла Мазур, Наталія Мосейчук, Соломія Вітвіцька, Лідія Таран чи Марічка Падалко", — йде мова у пості.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Митець вибрав досить цікаву стилістику для свого проєкту. Як вже було зазначено, вона називається аркур — ця назва походить від паризького салону Harcourt, заснованого ще у 1934 році. Характерна особливість такої фотографії — складна портретна зйомка, яка вимагає складної системи освітлення.

Всесвітню славу студії Harcourt принесли фотографії французьких суперзірок, особливо з калузі кіно. Так, фотографи створили знамениті портрети Жана Кокто, Ромі Шнайдер Марлен Дітріх, Жан Маре, Жерар Філіп, Бріджит Бардо, Едіт Піаф, Ален Делон, Шарль Азнавур і багато інших.

Цікаво, що хоча аркур знаменитий саме чорно-білою фотографією, канал показав кольорові фото — проте це не означає, що саме вони увійдуть до фінального альбому.

Нагадаємо, Як виглядали Алла Мазур, Марічка Падалко та Лідія Таран до популярності: ви не впізнаєте улюблених телеведучих.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марічка Падалко притиснула до себе доньку на шаленій висоті, дух захоплює- " 100 гривень з людини"

Також, "Знай.uа" писав, чернівчанка Лілія Ребрик показала, як розпочинає 2021 рік: "доведеться знову розслаблятися..."