Український комік та актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий вперше розповів у яку суму обійшлося його весілля з дружиною Ксенією.

Виявляється, пара зіграла весілля у борг. Про це пишуть "news_ukraine_factu" у соціальній мережі Інстаграм. Сама Ксенія Кошова зізналася, що заміж виходила на другому місяці вагітності. Однак, за її словами, весілля відбулося не по "зальоту", а так просто змусили обставини.

Весілля Євгена Кошового, instagram.com/news_ukraine_factu
Весілля Євгена Кошового, instagram.com/news_ukraine_factu

Весілля Євгена Кошового, instagram.com/news_ukraine_factu
Весілля Євгена Кошового, instagram.com/news_ukraine_factu

Кошові розповіли, що їхнє весілля було сплановане набагато заздалегідь, раніше ніж закохані дізналися що Ксенія вагітна. Молодята витратили на святкування понад 15 тисяч доларів. На той момент це було третє найдорожче весілля в Україні.

Оскільки Євген Кошовий тоді ще заробляв не так багато, на весілля довелося зайняти у Володимира Зеленського і студії "Квартал 95". Пара розповіла, що частину грошей віддали відразу після весілля, тому що більшість подарунків були в грошовому еквіваленті, а другу частину через рік.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Єфросиніна після Covid-19 пішла загартовуватися у 20-градусний мороз. Маша Єфросиніна вирішила загартовуватися у неабиякий мороз

Як повідомляв портал "Знай.ua", подруга Ткача Саліванчук зізналася, як жінки розглядають чоловіків: "Достатньо 45 секунд". Анна Саліванчук відверто розповіла про деякі психологічні тонкощі

Також "Знай.ua" писав, що Козловський пояснив, від яких жінок йдуть чоловіки: "Кидають...". Віталій Козловський заговорив про недоліки і комплекс неповноцінності