Українська спортивна журналістка Влада Седан, більш відома як дружина гравця Національної збірної України з футболу і клубу "Манчестер Сіті" Олександра Зінченко, сміливо відкинула чутки про те, що вона робить собі ін'єкції ботокса.

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Зморшки на моєму обличчі передають привіт усім хейтерам, які впевнені в тому, що я і 💉(емодзі шприця — ред.) нерозлучні друзі", — написала 25-річна дівчина.

Чи то у якості доказу, чи то простої ілюстрації, у пості також розміщене фото Влади. На ньому вона одягнена у білу сорочку вінтажного стилю, а у руках Седан тримає червону книжечку. Вираз її обличчя демонструє сильне здивування: рот і очі широко відкриті, а брови припідняти вгору, що створює мімічні складки на лобі.

Тим не менш, складно сприймати це як справжній доказ. Хоча мотивація 25-річної дівчини зрозуміла, рясно "відфотошолений" (або, принаймні, на це схожий) знімок не дуже переконливий.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також складно судити, чи показує напружений лоб відсутність втручань з ін'єкціями ботоксу. Однак у коментарях саме таку версію й висловлюють.

"Влада, зморшки на лобі у нас у всіх є, а у когось-то вже і не тільки там", — заявляє одна українка.

Але в іншому коментарі з нею сперечаються: "Вони у вас є, тому що ви, напевно, не коліті лоб, у половини дівчат зараз міміка взагалі не змінюється. Що плаче, що сміється вираз обличчя залишається однаковим".

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

В одному коментарі дотепно пожартували, що скоріше Зінченко підсяде на голку, аніж його дружина.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Раніше повідомляли, Дружина Зінченка Влада Седан перетворилася на Фреймут.

Як повідомляв Знай.uа, справжній "Халк": український боксер нокаутував суперника 5 разів поспіль.