Ксенія Мішина та Олександр Еллерт показали, наскільки добре знають один одного і відповіли на сокровенні питання.

Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина та її коханий Олександр Еллерт полюбилися шанувальникам проєкту, які дуже сподіваються, що пара незабаром офіційно узаконить стосунки. Журналісти програми True Story спробували дізнатись, хто з них краще знає партнера.

Мішина й Еллерт, яким задавали одне і те ж запитання, повинні були, не радячись, написати відповіді на папері, показавши журналістам.

В ході гри актриса і її обранець зізнались, що вони дуже щасливі разом - у них багато спільних планів і надій. Закохані мріють зустріти старість разом, але до цього встигнути багато чого, зокрема, стати батьками близнюків.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Звичайно, не обходиться без сварок та конфліктів. В програмі Олександр зізнався, що так і не зумів кинути палити, хоч і пообіцяв це Ксенії.

"Я палити не кинув. Пообіцяв, а сам ... ятні жуйки, все що хочеш. Я і собі пообіцяв, що не буду палити, мамі, всім, але не можу. І я щось пирхнув. Час сім секунд максимум образи тривали", - згадав Еллерт про найбільшу свару з коханою.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, скріншот з відео

Водночас закохані вміють не лише пробачати один одного, а й бачити в партнері найкращі сторони.

Так, до прикладу, Олександр не вважає себе романтиком, але Ксенія бачить в ньому цю рису.

"У нього багато вчинків були романтичними і на проєкті, і поза проєктом. У мене завжди ваза наповнена квітами. Раніше в моєму житті такого не було. Зів'януть квіти, він завжди за ними стежить, прийде і нові поставить", - з ніжністю в голосі розповіла Мішина.

Нагадаємо, Мішина і Еллерт з "Холостячки" тільки з'їхалися, а фанати вже чекають на спільних дітей

Як повідомляв портал Знай.ua, Мішина заговорила про проблеми в стосунках

Також Знай.ua писав, Еллерт показав, як виглядав у дитинстві, і не забув про Мішину