Відома українська співачка Світлана Тарабарова частенько ділиться всілякими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 600 тисяч чоловік.

У минулому році вона знову стала мамою, у Світлани народилася дівчинка і виконавиця частенько влаштовує з нею прогулянки на свіжому повітрі. Зараз виконавиця поділилася новиною про те, що сьогодні опиниться в ефірі телепередачі "Світське Життя" з Катериною Осадчою разом зі своїм чоловіком і дітьми.

"Сьогодні включай в 23:15 @svitsketv. Там будемо ми ❤ ️ - щасливі і трішечки втомлені, як і всі батьки двох маленьких діток. Будете з нами сьогодні?)", — написала Тарабарова у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще
"Які ви щасливі так мило, на душі Щастя одне", "дуже шкода, праця, не зможу побачити", "Супер, обов'язково подивлюся👍 👍 👍Катя приїжджала з "ревізією" 😉 подивитися ваш новий будинок? 👍 👍 👍 😉 ", "Супер!!!!! ❤️ Ви Кльові!!!! ❤", "❤️ обов'язково!!) ", "Найкращі😍", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, зірковий бебі-бум 2020: Тарабарова, Кекелія та інші знаменитості, що стали мамами в цьому році

Як повідомляв "Знай.ua", Тарабарова показала перший світський вихід сина: "Казково"

Знай.ua писав, Світлана Тарабарова зворушила ніжним кадром з двомісячною донечкою. Весь шлях від заповітних двох смужок на тесті до пологів і виписки Тарабарова перетворили в захоплююче реаліті-шоу.