"Українська Кардашьян" Альона Омович похизувалася своєю красою без фільтрів, щоб підписники не вигадували зайвого, проте її місія провалилася.

Українську Кардашьян Омович побачили без ретуші

Відповіде фото вона розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Альона Омович, фото - https://www.instagram.com/alena_omovych/
Альона Омович, фото - https://www.instagram.com/alena_omovych/

Альона Омович, молода українка, відома своєю трансформацією тіла завдяки пластичній хірургії, продовжує свою активну присутність на сторінках соціальних мереж. Для того, щоб показати своє обличчя таким, як воно є, дівчина поділилася фотографією без ретуші. Вона написала: “Буду для різноманітності фото без фейстюна завантажувати, щоб хейтери не об**ралися в коментах”.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Незрозуміло, що саме хотіла показати дівчина своїм підписникам і ненависникам. Адже всю увагу глядачів свіжої світлини заполонили груди жінки. Великі - наслідок операції зі збільшення грудей - підтримані тоненькими лямками верхньої частини купальника, груди лякають розміром, важкістю і дещо синім кольором.

Саме про них дівчині написали в коментарях її підписники: “Чому вони сині?”, “Блін ... боляче дивитися. Тіло не витримує і швидше за все говорить Вам про це кожен день. Потрібно почути і пощадити його”. Дехто виражав іронію або повне нерозуміння такої краси.

Нагадаємо, Омович показала, як чоловічі волохаті руки знущалися над її пухнастим малятком: "навряд чи так повинно бути".

Як повідомляв портал Знай.ua, У мережі показали, який вигляд мала Олена Омович до пластики

Також Знай.ua писав, Омович показала "близнючку" з такою ж великою "Кардашьян": "Вам подобається?"