Льоша Тригубенко, який після відмови Ксенії Мішиної у фіналі романтичного шоу "Холостячка" став народним улюбленцем і втіленням ідеального чоловіка для всіх жінок України, зустрівся віч-на-віч зі своїми прихильницями.

Льоша вирішив віддячити прихильниць за підтримку і приємні слова фан-зустріччю. І вона пройшла дуже легко і невимушено.

"Мої хороші!❤️ Я довго думав, як можна віддячити вам за підтримку, за всі ці приємні слова, які ви говорили мені, коли вийшов проект "Холостячка". За те, що залишаєтеся зі мною, що стаєте величезною і важливою частиною мого життя. Я намагався знайти, як я можу вас віддячити", - пише Льоша.

Тригубенко знайшов варіант і вирішив влаштувати зустріч з прихильницями і опублікував кращі фото з Заходу в своєму Instagram. У тому числі він додав фото, де розплився в усмішці під час обіймів з незнайомками.

"І мені прийшла ідея: а чому б нам усім не зібратися на фан-зустріч і наживо не поспілкуватися?💥 Влаштувати вечірку, де б я зміг вам щиро висловити свою подяку і поспілкуватися особисто, та й взагалі... якось провести час разом! Я думаю, для вас це буде прикольно, а мені, в свою чергу, цікаво познайомитися з вами. З тими людьми, які за мене вболівали, за мене переживали, і без яких не писалися б зараз ці слова!🙌 🏼 Величезне спасибі вам, що ви прийшли, що в цей вечір були зі мною, що дозволили побачити, поговорити, і, сподіваюся, зарядити вас своєю енергією і вдячністю 🙏 🏼 окреме спасибі всім організаторам і чарівникам, які допомогли зробити цю зустріч такою класною", - написав Льоша.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, відкинутий Мішиною Тригубенко заговорив про конкуренцію поза шоу.

Як повідомляв "Знай.uа", красунчики з "Холостячки" без Мішиної запалили в танці, але кайфує тільки один.

Також "Знай.uа" писав, що кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко розповів про свої страждання.