Народна артистка України і подружка колишнього президента Віктора Януковича Таїсія Повалій вийшла на зв'язок на радість своїм відданим фанатам і записала відео з машини.

На короткому відео в Instagram Таїсія плутано говорить про все, що спадає їй на думку. За короткий час вона повідомляє кілька фактів: висохла туш і олівці, пішов сніг і про намір більше рухатися до весни.

" Тутуруту, кароче, вибралася з дому. Ледве нафарбувалася, вже взагалі забула, як пензлик тримати в руках. Туш висохла, олівці повисихали, добре, що помада ось залишилася. Кароче кажучи весна скоро, треба вже менше їсти і більше рухатися. Ну вообщем хлопців, сніг знову пішов, дуже круто. Ха-ха, ось сніг пішов, все поки", - каже Таїсія.

Віддані фанати прийшли в захват від того, що Таїсія вийшла на зв'язок і відзначили, що дуже по ній скучили. А ось інші відзначили, що у неї вже до 55 років перебір з пластикою і вона стала схожа на чужу тітку, а від Повалій залишилися тільки очі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" улюблена! Як же скучили за вами!", "Клас! 🙂 Любимо Вас, Таечка!", "Ви завжди прекрасні, Таечка!🔥! А Ваше чарівність-просто фантастичне!✨! Приємних Вам вражень та емоцій! Радості і благополуччя🙌! Велике спасибі за звісточку!", "Все висохло, все тимчасове😊. А краса Ваша-назавжди"," Сонечко мила дівчинка моя улюблена", " Тая, як приємно вас бачити і чути!!!❤ ️ ❤ ️ ❤ ️ Нехай посмішка ніколи не сходить з вашого обличчя", " Ах Таюшка, Краса ненаглядна! Скоро весна, а ти хороша завжди!!!!! Любимочка моя"," перебір з пластикою", " дуже красива і сонячна❤️", " Таечка, ви прекрасні навіть без макіяжу🤗", " одні очі нагадують про Таїсії Повалій . В іншому чужа тітка", "це супер мило", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, раптово помолоділа Повалій блиснула пружним декольте, і це в 55 років.

Як повідомляв "Знай.uа", Таїсія Повалій подарувала "особливі слова" росіянам.

Також "Знай.uа" писав, що Повалій потонула в обіймах Баскова.