52-річна співачка Валерія і 51-річний продюсер Йосип Пригожин перехворіли коронавірусом. Вони заразилися під час подорожі в Дубай.

Довгий час Пригожин не наважувався розповісти фанатам про хворобу, але нарешті опублікував свою історію в Instagram.

Він розповів, що Валерія легко перенесла хворобу, а от його навіть госпіталізували. І такого повороту вони ніяк не очікували.

Йосип Пригожин, фото: Instagram
Йосип Пригожин, фото: Instagram

"Перший тиждень хвороби відчував себе непогано і думав, що вже йду на поправку, як відразу став задихатися і просто вже не в силах був піднятися. Мене терміново забрали в лікарню. Спасибі моїм прекрасним друзям, що живуть в Дубаї, які діяли швидко і рішуче —самостійно у нас точно нічого б не вийшло, найменше зволікання коштувало б мені життя. І ось тут почався кошмар. Стан погіршувався з кожною хвилиною, мене підключили до кисню. Далі я вже погано себе пам'ятаю. Лікарі приходили, йшли, брали аналізи, робили всякі знімки, а мені ставало все гірше", - розповідає Пригожин.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Продюсер вважає, що йому дуже пощастило опинитися в одному з лучшіз госпіталів Дубая з прекрасними лікарями, адже його хвороба розвивалася за поганим сценарієм.

"Моя хвороба розвивалася за найгіршим сценарієм. 8 днів пекла, але завдяки грамотному лікуванню і підтримці рідних і близьких і друзів, я вижив і сьогодні пишу ці рядки", - написав Пригожин.

Раніше ми повідомляли, Валерію схопила істерика на весіллі сина, сльози лилися рікою.

Як повідомляв "Знай.uа", "Не святий" Шнуров заявив в поліцію на Пригожина, готовий дійти до рукоприкладства.

Також "Знай.uа" писав, що чоловік Валерії Пригожин погрожує Шнурову.