Сценарист " Квартал 95 "і обранець головної" Холостячки " України Ксенії Мішиної Олександр Еллерт разом з коханою і дітьми відправився на відпочинок до Домінікани. І радує шанувальників яскравими фото звідти.

На фото Еллерт застеріг шанувальників від власних помилок і відзначив важливість берегти власну шкіру від сонця і одягатися, щоб попу не покусали.

"На відпочинку бережіть тіло від сонця і попу від укусів, а то не зможете бігати, як я вчора", - написав Еллерт.

На фото Саша біжить по пустельному пляжу з боку моря до Ксенії Мішиної в одних плавках. Його кохана першою залишила коментар під публікацією і коротко написала:"Мій".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і поста, хоча і нагадали чоловікові про фотостаріння і те, що важливо користуватися сонцезахисним кремом.

"Шалений біг на березі до Ксенії Сашиної", " Фотка🔥 🔥", " скільки у вас зараз рік, що вже не спите?) ", "Еллерт як завжди красень", "Пам'ятайте про фотостаріння, засмага це не дуже добре якщо хочете зберегти молодість, не забувайте користуватися кремом захисним", "врахуємо", "Шикарний", " рятувальник Малібу!", "Так красиво бігти-можна тільки в обійми Ксенії", "Ой який", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, як Еллерт сходив з розуму до знайомства з Мішиною, показував гусака і крутив дупою.

Як повідомляв "Знай.uа", кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко розповів про свої страждання.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина з Еллертом за контрактом, ведучий відповів на головне питання про Холостячку.