Зірка "Дизель Шоу" Євген Нікішин напередодні 14 лютого, Дня Всіх Закоханих, розповів, як зробити життя своєї другої половинки краще. Про це він розповів на прикладі своєї родини.

"У 2001 дружина працювала на металургійному комбінаті. У мене тоді була "вісімка" ВАЗ і я частенько зустрічав Таню з роботи. Уявіть, наше сіре місто з похмурими людьми. Вона вийшла на прохідну-навколо чорні куртки, сірі шапки, а вона - в червоному пальто. Я під'їхав і відкрив їй назустріч задні двері машини, а звідти вилетіли червоні яскраві кульки у вигляді сердечок. Було дуже круто! Вона останню кульку зачепила і залишила собі. Всім колегам дали привід ще пару тижнів це обговорювати!",- розповів артист.

При цьому колись дружина Євгена колись подарувала йому кухню.

"Це був час активного акторського життя і я був на гастролях. На 14 лютого дружина в подарунок замовила мені кухню. Її повинні були встигнути поставити в квартиру 13 лютого. А я приїхав на день раніше і верхні шафки повісити не встигли. Я заходжу в квартиру, а там хаос-вішають шафи ... я спочатку не зрозумів, в чому справа😄 але зате 14 лютого ми відсвяткували на новій кухні!",- пише Євген.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Крутоголов з "Дизель Шоу" підказав лайфхак до Дня Всіх Закоханих.

Як повідомляв "Знай.uа", українське "Дизель Шоу" продалося каналу країни-агресора, скоро прем'єра.

Також "Знай.uа" писав, що Крутоголов з "Дизель Шоу" показав свою сім'ю.