Російська балерина, колишня прима Великого театру Анастасія Волочкова любить опинятися в центрі уваги і часто ділиться кадрами зі свого особистого і професійного життя в Instagram.

Найчастіше Волочкова, як любителька епатажу, сідає на шпагат в самих різних і навіть несподіваних місцях. Однак крім професії вона ще зберігає інтригу щодо свого особистого життя.

У тому числі вона публікує романтичні вчинки, які роблять для неї чоловіки, але ніколи не показує їх осіб.зовсім недавно вона заявила про розставання з чоловіком. А тепер знову публікує фотографію зі свого будинку з букетом квітів.

Знаменитість позує на дивані з букетом білих троянд. При цьому вона одягла спортивну кофтинку, яку сильно розстебнула і показала на камеру досить глибоке декольте, настільки, що воно ховається за великими бутонами квітів.

Дивним на фото є навіть не те, що балерина приховала можливість коментувати і тепер фанати не можуть залишити компліменти, а недоброзичливці колкости. Чи то причиною став невдалий загар або незвичайне освітлення кімнати, але шкіра Волочкової на фото придбала червоний відтінок. При цьому троянди на знімку цілком природного для квітки молочного відтінку.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Волочкова показала понівечені балетом ступні, обережно, може знудити.

Як повідомляв "Знай.uа", Дана Борисова принизила Волочкову через "вигаданого" чоловіка.

Також "Знай.uа" писав, що Волочкова виставила на показ понівечені 7-годинними танцями ноги, майже криваві мозолі.