Молдавський співак і тренер проекту " Голос країни" Дан Балан, якому довгий час приписують роман з популярною українською співачкою Тіною Кароль, часто показує свою маму і навіть заспівав з нею на одній сцені.

Людмила Балан є популярною молдавською співачкою і телеведучою, чий дебют на телебаченні відбувся ще під час її студентства. За час своєї телевізійної кар'єри вона працювала на дитячих передачах, а вже на початку 2000-х запустила серію передач про молдаванів, які домоглися успіху і прославили країну.

Людмила внесла величезний внесок і в кар'єру сина, допомагала з розвитком проекту групи O-Zone, учасником якої він був. Вона співала разом з хлопцями, вела переговори і допомагала учасникам знайти хорошу звукозапису.

У 2013 році Людмила представила свою композицію "За поцілунок" і дебютувала як співачка. Жінка зізналася, що зайнятися музикою її вмовив син. Також вона виступила на одній сцені з Дан Баланом і захопила українців своєю красою і голосом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Багато хто відзначає, що мама співака дуже схожа на Тіну Кароль, з якою на думку фанатів у Дан Балана таємний роман.

Мама Тіни Кароль-інженер Світлана Ліберман. Коли тіні було 7 років, вони переїхали в Івано-Франківськ, зараз працює в Пенсійному фонді України.

Хоча мама У Тетяни Ліберманн (справжнє ім'я Тіни Кароль) не належить до творчої професії, вона з дитинства побачила в дочки талант, хороший слух і красивий голос і почали в ній це розвивати і всіляко підтримувати.

Раніше ми повідомляли, Дан Балан похвалився знімком з коханою жінкою.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль забавно привітала Дана Балана з днем народження.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль зустрілася з найвідданішою людиною.