Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився рецептом листкового пирога з яблуками, який сам назвав простим і геніальним. Відеорецепт він опублікував у Instagram.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися"Атеїсти повірять у бога після того, як скуштують цей пиріг. Так шо там атеїсти-навіть бог, якщо з'їсть шматочок, повірить в себе. Тому що це до божественного просто, смачно і геніально. Все тому, що я взяв звичайний і зрозумілий всім листковий пиріг з яблуками і додав туди багато сиру. Це тупо змінило правила гри. Я впевнений, в якійсь паралельній Всесвіту вже почали виготовляти ікони з цим пирогом. Він так хрустко надкушується, заповнює рот яблуками, а потім бере і обіймає тебе своїм молочно-сирним смаком. Здавалося, що так добре не буває, але з моїми рецептами можливо все", - пише Клопотенко.
Згідно з рецептом, потрібно взяти яблука, нарізати кубиками і просочити їх вершковим маслом на сковороді, змішати з хлібними крихтами, цукром і дрібкою солі.
Далі потрібно розкачати листкове тісто, викласти в нього шарами яблука і натертий сир.
Після цього потрібно заліпити тісто і пекти пиріг при температурі 180 градусів.
"Важливий момент: сир повинен бути не аби який, а той що не є зарізким і добре тягнеться. Я брав Тенеро Мілк від @komo_cheese і Вам раджу зробити так само. Тому що він має глибокий молочний смак, не заб'є враження від інших інгредієнтів пирога, але прокачає його за структурою і зробить суперським за рахунок своєї тягучості. Ну, ви зрозуміли, ви має той пиріг приготувати найближчим часом. Чмок", - пише Клопотенко.
Раніше ми повідомляли, Клопотенко показав, як по-швидкому зняти стрес.
Як повідомляв "Знай.uа", Клопотенко поділився ідеальним десертом до Дня Валентина.
Також "Знай.uа" писав, що Клопотенко влаштував фотосесію з куркою без голови.