Український боксер Василь Ломаченко після останньої поразки на ринзі Теофімо Лопесу поки що в основному займається розкруткою свого "пацанського" образу задля розвитку власного бренду спортивного і повсякденного одягу LOMUS (створеного разом з колегою і соратником Олександром Усиком і поєднуючого перші літери їх прізвищ). Проте образи інколи виходять настільки вже надмірно пацанськими, що користувачі соцмереж не можуть утриматися від коментарів у відповідь.

Саме у такому стилі розіграв Ломаченко разом з Усиком і сценку на фото, яким він поділився на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм". На ній обидва спортсмени одягнені у типовий "стрітвер", особливо Ломаченко — Усик все ж доповнив образ рваними джинсами і шкіряними черевиками, лише доповнивши смисли, які виникають, дивлячись на його товариша у кросівках і спортивних штанах, заправлених у шкарпетки.

"Коли на вулиці сіро і похмуро, правильний настрій і правильні люди можуть змусити посміхнутися. Саме так виглядає LOMUS в повному складі. Дружба, перевірена роками", — підписав Ломаченко цей пост, вип'ячуючи чоловіче товариство у стилістиці кримінального серіалу "Бригада", який свого часу став культовим і досі не втратив актуальності для окремих прошарків населення.

"Подзвонити є?", "Вася шкарпетки топ", — пишуть у відповідь українці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, плачевний програш Ломаченка жорстко висміяли в мережі: "Ну що, допомогли руські попи?"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко після бою з Лопесом наплював на рішення суддів від безвиході.

Також Знай.ua писав, Усик і Ломаченко увірвалися до списку найкращих боксерів сучасності