Дуже пишні оладки без яєць стануть вашими улюбленими, адже вони готуються за лічені хвилини.

Завдяки цьому перевіреному рецепту приготувати щось смачненьке до чаю на сніданок чи вечерю ви зможете максимально швидко. Зовні і на смак вони нагадують дріжджові, тільки готуються швидше і виходять пишнішими.

Інгредієнти:

  • кефір, 200 мл
  • борошно, 160 грамів
  • цукор, 1 ч. л.
  • сода, 1/2 ч. л.
  • сіль, 1/3 ч. л.

Пишні оладки, instagram.com/recepti_patinka
Пишні оладки, instagram.com/recepti_patinka

Приготування:

Популярні новини зараз

Директор Олі Полякової зізнався в тісному зв'язку із зіркою: "Наші стосунки..."

Надя Дорофєєва в сміливому монокіні похвалилася шикарною фігурою на яхті

Андрій Макаревич з "Машины времени" зізнався у коханні до Львова: "Місто-перлина"

Соня Плакидюк повторила відверту фотосесію Біллі Айліш: "Така соковита"

Показати ще

У посудину наливаємо кефір, який бажано заздалегідь дістати з холодильника, щоб він кілька годин постояв при кімнатній температурі. Додаємо туди сіль і 1 ч. л. цукру без гірки. Слід пам'ятати, якщо покласти більше цукру, то оладки не будуть такими пишними. Добре перемішуємо.

У 2-3 прийоми всипаємо борошно, щоразу добре розмішуючи. Соду додаємо останню. Швидко і енергійно замішуємо тісто. Повторно замішувати не можна, інакше оладки не вийдуть дуже пишними. Тісто залишаємо на якийсь час, поки розігріваємо сковорідку.

Викладаємо оладки тільки в добре розігріту рослинну олію. Рівень олії повинен бути рівномірним, але не надто великим, щоб оладки не плавали. Смажимо їх на повільному вогні до красивого рум'яного кольору з обох сторін.

Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube

Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір

Також "Знай.ua" писав, Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами та солодким сиропом. Євген Клопотенко поділився ідеальним рецептом кількох видів пампухів