Багато хто вірить, що магія цифр має прямий вплив на людське життя. 12.02.2021 — день, який особливо відзначають у нумерологічному світогляді.

У сумі цифри цього дня, записані у десятичній системі утворюють число 10 — основу цієї системи. Десять також символізує тріумф і виконання задумів. Такого роду дзеркальна дата є датою-паліндромом, і наступного разу трапиться лише через 100 років - 12.12.2121.

Як загадати бажання в дзеркальну дату, розповідає ресурс РБК Україна.

Селфі в дзеркалі, Pinterest
Селфі в дзеркалі, Pinterest

Поставте на стіл дзеркало. Знайдіть зображення, яке показує ваше бажання, використовуючи для цього асоціації. Наприклад, сердечко - любов, гроші - благополуччя, будинок - переїзд і т. Д.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Запаліть дві свічки і поставте їх з боків від дзеркала.

Сядьте навпроти. Картинку "покажіть" дзеркала так, щоб вона була посередині, а ви - фоном.

Вголос скажіть те, що ви хотіли б отримати. Спробуйте описати своє щастя словами.

Нумерологи радять не замислюватися про те, як саме має виповнитися ваше бажання. Про це нехай подумає Всесвіт, для вас головне - результат.

Нагадаємо, Астрологи назвали найсприятливіші періоди 2021 року: кому особливо пощастить

Як повідомляв Знай.uа, не треба мріяти про Бреда Пітта: три найнудніших чоловіка за знаком Зодіаку, витримати неможливо.