Головний герой романтичного шоу "Холостяк" Микита Добринін, якому вдалося знайти свою любов на проекті часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя.

Цього разу він показав зимові фото і поділився, які у нього три настрої цієї зими. Хоча не всі шанувальники погодилися і нарахували тільки два.

На фото Добринін позує в тотал-блек образі. У чорному худі, куртці, штанях і черевиках. І показав фото з різними виразами обличчя: сумним, задумливим і веселим.

При цьому посміхається ведучий тільки на фото, де замахується ногою на камеру. Він запропонував фанатам вибрати фото, яке їм найбільше сподобалося.

"Абсолютно три різні настрої цієї зими. Який варіант вибираємо?",- пише Микита.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Микита Добринін, фото: Instagram
Микита Добринін, фото: Instagram

Шанувальникам дуже сподобалася така зимова добірка фотографій і вони з радістю допомогли Микиті. Практично всі вибрали фото, де Добринін посміхається і відзначили, що в такому образі він схожий на американського льотчика.

" класний скрізь!!! І підошви круті!", "Можна посилання на магазин цього взуття?", "Скрізь гарний, а 3я на позитиві😁", " Перше фото нагадує американського льотчика...класне фото", " Дуже кльові всі але 3 на всі 💯", " все круте. Але остання просто"," Однозначно третій"," черевики-залік", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, "Холостяк" Добринін зізнався про нудьгу поруч з вагітною квітковою.

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Добринін підказав круті ідеї подарунків до Дня святого Валентина.

Також "Знай.uа" писав, що "Холостяки" Еллерт, Тригубенко і Добринін розкриють українкам свою "немужественную" сторону.