Зовсім скоро, вже завтра, 14 лютого 2021 року, настане найромантичніше свято в році – День святого Валентина.

Цього року вся ніжність, пристрасть і почуття любові будуть стикатися зі справжніми зимовими українськими холодами. Однак це не завадить закоханим говорити про любов, діючи і не даючи партнеру навіть можливості сказати "ні" на будь-яку пропозицію. Тому пропонуємо вам добірку всіляких вітальних віршів до Дня святого Валентина, щоб якісно доповнити створення романтичної атмосфери, вибір подарунка і вбрання.

З Днем святого Валентина всіх коханих і люблячих людей! Коли в серці живе любов, світ навколо прекрасний, світлий, сповнений чудес. Любов надихає, окрилює, дарує надію. Любов дійсно вміє творити чудеса. Нехай це чарівне почуття наповнює серця до країв. Любові, ніжності, теплоти, гармонії і краси!

***

Ось літають валентинки,
Шукають у світі половинки,
А тобі зараз бажаю
Океан любові без краю.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

***

Вітаю З Днем святого Валентина і бажаю, щоб любов завжди жила в твоєму серці, щоб на душі було тепло і радісно, щоб в житті все вдавалося, щоб поруч завжди був потрібний і кохана людина.

***

Улюблений, милий, дорогий,
Мені дуже добре з тобою.
Цілу, міцно обіймаю
І з Днем закоханих вітаю.

***

З Днем Валентина вітаю!
Поцілунків ніжних, полум'яної любові,
Щастя неосяжного бажаю,
Щоб все було так як хочеш ти.
Оточують нехай приємні турботи,
Доброта і іскри теплоти.
Блиск посмішок і романтики краси,
І, звичайно, нехай збуваються мрії.
Привітання З Днем святого Валентина коханій

***

Вітаю З Днем святого Валентина! Бажаю з почуттям закоханості зустрічати кожен день. Бажаю любити своїх близьких, свою другу половинку, свою роботу і діяльність, своє життя і себе. І нехай будь-яка любов завжди буде взаємною!

Нагадаємо, Каменських показала, чого хоче на День святого Валентина кожна дівчина

Як повідомляв "Знай.ua", в День святого Валентина сотні закоханих з'єднають свої долі: з'явиться майже пів тисячі нових сімей

Знай.ua писав, Кондратюк запропонував актуальний подарунок на 14 лютого