Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими вона продовжує ділитися фотографіями з відпочинку на Мальдівах. Зараз вона в Stories виклала кумедне відео, де назвала себе можливою майбутньою "Холостячкою" і показала з ким спить в одному ліжку.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

"Її лайкають сотні тисяч, вона, можливо, майбутня холостячка, але саме зараз вона відкриє свою таємницю. З ким же вона спить?", - розповіла Леся Нікітюк і після демонстрації свого обличчя показала, хто знаходиться збоку від неї.

А там виявилася маленька собачка, яка прийняла дуже зручну для себе позу до сну. Леся Нікітюк не стрималася і тихо засміялася, лежачи в ліжку. Ймовірно, не хотіла будити домашнього вихованця.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories
Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Нiкiтюк увірвалася в суворий конфлікт Полякової і Кароль - аж тирса полетіла: "Не чіпай, свята...". Леся у притаманній їй манері нагадувала шанувальникам про те, що після "скандалу" співачок з'явився кліп від Тіни Кароль - "Скандал".

Як повідомляв "Знай.ua", Нікітюк і Каменських зізналися, чому не святкують День закоханих: "Ненавиджу більше, ніж чоловіки"

Знай.ua писав, Нiкiтюк вирішила накотити по чарці в будній день і показала свій вареник. Телеведуча вирішила відправитися в рідний Хмельницький, щоб відвідати родичів. Там її зустріли дуже радісно-попарили в японській лазні, а потім відразу занурили в крижану купіль.