Народний артист України Віктор Павлік розповів, як планує відсвяткувати День Святого Валентина зі своєю вагітною дружиною. Виявилося, що вони поїхали в міні-подорож.

Павлик разом з дружиною відправився в Одесу, в готель на узбережжі Чорного моря. Там він виступить з концертом для всіх закоханих і в тому числі своєї дружини. Особливо він зазначив, що для вечора вони підготували розкішні образи.

"Ми будемо дуже красиво одягнені. Катя спеціально для цього вечора купила собі красиве королівське плаття. А я одягну вперше чорний костюм-трійку з велюру і красиві чорні туфлі, які для мене пошила пані Kachorovska. Ось в такому образі я постану перед своєю коханою і публікою", — поділився співак.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік, фото: Instagram
Катерина Репяхова та Віктор Павлік, фото: Instagram

Крім того, він розповів, що збирається подарувати дружині на День закоханих.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Найращий подарунок-це, звичайно, букет квітів, який я замовлю тихесенько ввечері, щоб вранці мені в Одесі привіз його кур'єр. Або Глово привезе, то трохи дешевше буде. І подарую Каті квіти і незабутній вечір в готелі NEMO. А також виконаю для неї пісню "Катя, Катя, Катерина" — У мене дуже красива пісня спеціально для Каті", - зазначив артист.

Раніше ми повідомляли, вагітна дружина Віктора Павлика показала уражену шкіру, тільки лікар знайшов пояснення.

Як повідомляв "Знай.иа", вагітна дружина Павлика поділилася несподіваним щастям.

Також "Знай.иа" писав, що вагітна дружина Павлика Реп'яхова непритомніла від голоду.