Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка трепетно привітала численних шанувальників з Днем закоханих 14 лютого, примірявши розкішну шовкову сукню яскраво-червоного кольору з глибоким декольте і тонкими бретелями. Красуня доповнила жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах, блиснувши стрункою фігурою і тримаючи в руках два пряники у формі сердечок. Зірка з особливою теплотою згадала шкільні роки і свою першу любов, яка пізніше, через десять років переросла в справжній роман.

"А ви пам'ятаєте свою першу любов?❤️

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Моя перша любов сталася в 11 років.
Але він з батьками переїхав в інший район міста, і моєму принцу довелося змінити школу😱

Це була дитяча, платонічна любов. Одного разу на 8 березня він подарував мені 2 тюльпана, тому що на третій грошей не вистачило😅

Це було і мило і смішно ♪
Мої батьки називали його і його друзів, які прибігали до мене під будинок і кидали камінчики у вікна - пістолетиками.

Десять років потому (якраз тоді вийшла пісня "Ла-ла-ла") ми знову зустрілися і це вже була велика, справжня любов. Не було жодного поїзда або літака з гастролей, з якого він би не зустрів мене з квітами 💐"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".