З сусідньої Російської Федерації, де постійно відбуваються дуже дивні події, прийшли вельми екстравагантні, і навіть шокуючі для вразливих людей новини. Так, трансгендерна активістка Наталія Максимова вляпалася в неприємну історію з фотографією оголених грудей і притиснутого до неї немовля.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Только никому..."

Публікація Наталії Максимової, скріншот: Telegram-канал "Только никому"
Публікація Наталії Максимової, скріншот: Telegram-канал "Только никому"

"Перша трансгендерна героїня з обкладинки Татлера, стрімко увірвалася не тільки в світське столичне суспільство, але і, так би мовити, в інтереси ширших кіл, вляпалася в дуже неприємну історію. Як творча людина з закритим профілем, вона звикла до публікацій на межі, але чим більше аудиторія, тим голосніше нова етика.

Наталія Максимова отримала максимум хейта за фото з чужим немовлям, якого прикладає до грудей, тримаючи в іншій руці пляшку. За пару днів героїня пройшла всі стадії: були сміх і іронія, сльози з посланням всіх далеко, заперечення і тд.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І ось Наталя прийшла до єдиного вірного рішення - покаятися, натиснувши на найтонші струни душ підписників. Начебто спрацювало. Ось воно яке це блогерство. Втім, в світському колі обратки і жорсткіше прилітають, як ми знаємо.", - пишуть автори публікації.

Публікація Наталії Максимової, скріншот: Telegram-канал "Только никому"
Публікація Наталії Максимової, скріншот: Telegram-канал "Только никому"

Також розповімо нашим читачам, що Максимова народилася в Казахстані, довгі роки веде активне світське життя, живе на два міста — Москву і Париж. Вона зробила камінг-аут у своєму Instagram восени 2019 року.

Раніше повідомляли, відомий рестлер оголосив себе трансгендером: бої в рингу змінилися на макіяж.

Як повідомляв Знай.uа, трансгендерний актор Елліот Пейдж вперше здався публіці - у підлітків новий краш.

Знай.uа писав, юна донька Стіва Джобса роздяглася заради грошей: доведеться крутитися самій.