Один з найпопулярніших українських чоловіків, шикарний співак і постійний експертний учасник багатьох телешоу, ватажок армії "вовчиць" Олег Винник став іконою для мільйонів жінок по всьому світу. Зараз же в мережі сплив архівний кадр з юності співака. Шанувальники вирішили порівняти, як артист виглядав тоді і зараз.

Так виходить, що неможливо зрозуміти коли у співака настав пік популярності, адже вже далеко не перший рік про нього не припиняють говорити. Це доводить ще одна публікація, яка розбирає риси обличчя Олега, практично під мікроскопом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації "Зірковий шлях" в мережі Instagram.

Публікація "Зірковий шлях", скріншот: Instagram
Публікація "Зірковий шлях", скріншот: Instagram

"Олег Винник в юності і зараз. На першому фото складно впізнати одного з найуспішніших співаків України. Та й хлопець зліва навряд чи уявляв, наскільки стане популярним. Коли зірковий детектив шоу МАСКА (@maskaukrainetv) опублікував архівний кадр, фани сказали - кумир дуже змінився. І хоча багато років тому також був модником, зараз @olegg.vynnyk подобається їм більше. Друзі, а ви що скажете? Діліться в коментарях.", - запитують у підписників автори публікації.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто зазначити, що користувачі мережі, шанувальники Олега Винника і звичайні шанувальники популярних українських шоу почали активно коментувати публікацію: "В юності я б не звернула увагу, ми всі в юності якісь... страшно дивитися і свої фото", "Зараз привабливіше", "Гарний хлопець і просто шикарний чоловік!", "Не розумію чому у нього виріс такий довгий ніс. В юності гарний хлопчик з акуратним носиком, а зараз грубе обличчя, але все одно жінки від нього в захваті! Велика харизма і великий талант!", "Чогось він зараз молодше виглядає, ніж в юності".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Винник і Полякова першими розкрили, хто лисиця з " Маски".

Як повідомляв Знай.uа, учасник "Маски" зазіхне на місце Олега Винника.

Знай.uа писав, Олег Винник підчепив неймовірні таланти на "Голосі країни": юнак з жіночим голосом і мама-рокерша.