Всесвітньо відома болгарська ясновидиця Ванга свого часу зробила багато прогнозів, які експерти розбирають навіть і сьогодні. З'ясувалося, що є передбачення для деяких знаків Зодіаку на березень 2021 року. Хто ж зможе забрати подарунки долі, читайте нижче, і не зволікайте з цим.

Можна сміливо загадати кілька бажань, і вони втіляться в реальність. Згідно з Вангою, березень подарує щастя і удачу трьом знакам. Можна буде уникнути труднощів на шляху і позбутися минулих спогадів.

Стихії знаків Зодіаку, фото: goroskop.guru
Стихії знаків Зодіаку, фото: goroskop.guru

Близнюки

Березень, на думку Ванги, подарує можливість представникам даного сузір'я позбутися смутку і печалі. Час хороший для тих людей, хто наважився зробити пропозицію руки і серця. Можна буде зайнятися новими відкриттями і позбутися минулих спогадів. Саме вони не дають Близнюкам йти вперед і щось робити. Доля буде обдаровувати незвичайними подарунками і сюрпризами, які принесуть удачу і фінансове благополуччя.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Скорпіон
Скорпіон

Скорпіон

Впевненість представників даного знака Зодіаку, допоможе їм уникнути труднощів на зоряному шляху. Доля подарує їм удачу і успіх як у відношенні з коханою людиною, так і в кар'єрному зростанні. Нові знайомства допоможуть Скорпіонам знайти хороших і відданих друзів.

Телець
Телець

Телець

Представники даного сузір'я в перші дні весняного місяця почнуть приймати подарунки від долі. Їм не тільки можна буде загадати бажання, але і постаратися все змінити на шляху. Тельці віддадуть всі борги які у них були, а також налагодять стосунки з рідними і близькими серцю людьми.

Вищі сили допоможуть уникнути неприємностей і посилатимуть підказки. Гарний час для тих, хто вирішив відкрити власний бізнес.

Раніше повідомляли, дзеркальна дата 21.02.2021: як провести цей день, щоб зловити удачу.

Як повідомляв Знай.uа, карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021.

Знай.uа писав, карпатські мольфари пролили світло на майбутнє України: вірус, війна, Зеленський і нове вторгнення.