Відомий український телеведучий, актор і політичний діяч Сергій Притула не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 810 тисяч осіб.

А зараз він вирішив здивувати свою дочку Соломію досить цікавим експериментом з рідиною і декількома серветками.

"На просторах інтернету часом підглядаю щось, чим можна порадувати дітей. Мала візуально більше схожа на дружину, але певні риси характеру гарантовано взяла від татуня. Я теж з недовірою і деякою острахом ставлюся до чогось нового і незнайомого в житті. Але той конгломерат емоцій, які промайнули на обличчі Соломійки, варто, щоб робити і далі подібні експерименти)))!", - заявив Сергій Притула у підписі до відео.

"Я сам так скривився, як Соломійка😂", "Як перестати дивитися😂 😍", "Реакція Соломії Супер🔥 👍", "Бляха, П'ятий раз встромляю на той ваш "конгломерат емоцій"😂😂😂😂😂😂😂😂😂", "Побільше б таких звичайних, не інстаграмно-постановочних відео і спасибі, що поділилися частинкою сімейного життя і ніколи не перестану захоплюватися вами, як в плані гумору, так і в плані цінностей, культури і виховання", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Притула)
Коментарі, скріншот: Instagram (Притула)

Нагадаємо, кум Притули Жогло показав свого маленького козака: "Остап сміється, Дніпро реве"

Як повідомляв "Знай.ua", який програв кличку Притула показав вибори одним відео: "Всі махали кулаками"

Знай.ua писав, зірка "Вар'яти-шоу" заговорив про майбутнє без Притули: "Не маємо права"