Український виконавець і підкорювач жіночих сердець Олег Винник похвалився новими кадрами зі зйомок і розповів трохи про шоу "Голос Країни".

Відповідні знімки з'явилися на його сторінці в Instagram.

Відомо, що український виконавець Олег Винник є не тільки королем естради, а й жалуваним гостем безлічі шоу. Лише на сьогоднішній день артист став одним з човнів зіркових детективів в гіпершоу "Маска", а також тренером на шоу "Голос Країни". З останнього з них Винник поділився кількома кадрами і трохи розповів про майбутні ефіри.

На опублікованих фото Олег Винник постав у суддівському кріслі: на першому кадрі Виконавець уважно слухав виступ конкурсанта, на другому повернувся і показав, що вибрав учасника, а на третьому вже аплодував.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Під фото Винник написав, що в наступних двох ефірах будуть ще сліпі прослуховування, після чого вже почнеться боротьба між зірковими командами. Співак також зазначив, що у нього в команді залишилося зовсім мало місць.

Фанати підтримали виконавця і відзначили, що вибір з кожною програмою буде все складніше:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що колишня Винника прийде на "Голос країни": "бережи це серце".

Як повідомляв портал Знай.uа, Винник теж був хлопчиськом - " вовчиці "виють на цю солодку мордочку:" Велика харизма і великий...".

Також Знай.uа писав, що Олег Винник розкрив Гордону правду про особисте життя: "зняти штани?".