Для шанувальників Меган Маркл та її чоловіка, британського принца Гаррі, з'явилися дуже цікаві новини. Так, вже в неділю, 7 березня, американський телеканал CBS покаже велике інтерв'ю, яке парочка дала легендарній телеведучій Опрі Вінфрі.
Приховувати нічого, адже ажіотаж навколо цієї бесіди вже колосальний, так як очікується, що подружжя розкажуть про причини свого відходу з постів старших членів королівської сім'ї, поділяться подробицями життя після переїзду і поговорять про особисте.
Про це стало відомо завдяки публікації Instagram-сторінки "dukeandduchessofsussexdaily", а також публікації каналу CBS в YouTube.

У мережі з'явився тизер інтерв'ю, в якому телеведуча ще раз підтвердила, що говорити вони будуть на найрізноманітніші теми.

"Я просто хочу внести ясність: немає такої теми, яка була б під забороною", — говорить Вінфрі.

Для інтерв'ю герцогиня, яка зараз вагітна другою дитиною від принца Гаррі, обрала шовкову чорну сукню з білим візерунком від Giorgio Armani, туфлі від Aquazzura, підвіску від Pippa Small, сережки Birks та браслет Cartier.
Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Під час розмови Меган періодично притримувала свій живіт, що вона часто робила і під час першої вагітності. У невеликий уривок увійшло інтригуюче питання Опри, відповідь на яке поки не показали.

"Ти мовчала або тебе змусили мовчати?", - запитала вона Меган.

В кінці інтерв'ю Вінфрі зазначила, що деякі висловлювання пари були досить шокуючими. З чуток, члени британської королівської сім'ї вельми несхвально поставилися до того, що подружжя вирішило публічно обговорити особисті теми.
Втім, самі Меган і Гаррі прийняли остаточне рішення не повертатися до своїх королівських обов'язків, тому тепер їм не потрібно погоджувати свої дії з Букінгемським палацом.

Варто також зазначити, що шанувальники парочки почали активно коментувати тизер нового інтерв'ю в мережі Instagram. Ось, що пишуть користувачі мережі: "Прийшов час, ми чекали цього так довго, тепер правда вийде назовні, і ваша мати стоїть просто поруч з вами, і благословить вас Бог, і вашу прекрасну сім'ю", "Я не можу дочекатися", "Немає сил чекати", "Гаррі зробив те, що йому потрібно було зробити, захистити свою сім'ю, своє життя і їх душевний спокій.", "Ух, це багато про що говорить. Його матері довелося страждати одній. Чарльз тоді був дуже слабкою людиною.".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram