Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала незвичайний ролик, на якому позувала в приміщенні, сидячи на стільці, примірявши стильне вбрання, що складається з шовкової блузи-оверсайз. Зірка доповнила образ масивним аксесуаром у вигляді намиста, яскраво-рожевими сонцезахисними окулярами і вечірнім макіяжем з акцентом на очах.

@nataliya_mogilevskaya

Мне идёт?) ❤️#рекомендации #рек

♬ オリジナル楽曲 - suzu - suzu

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наталя закрила очі, нібито насолоджуючись музикою, проте коли відкрила їх, приголомшила шанувальників, адже колір очей змінився з карого на яскраво-червоний. Для такого ефекту Могилевська використовувала спеціальний фільтр, що дозволяє змінювати колір очей на відео і фото без застосування лінз. Виконавиця грайливо поцікавилася у фанатів, чи личить їй новий образ.

"Мені личить?) ❤️"