Українська співачка і колишня солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва підігріла фанатів виходом нового треку.

Відповідне відео зірка опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Надя Дорофєєва має шалену популярність серед слухачів, а також багатомілійну армію шанувальників в соцмережах. Нещодавно виконавиця злила в Instagram фрагмент своєї нової пісні "а tebe", яка стане частиною міні-альбому. За словами самої Дорофєєвої, прем'єру нових пісень варто очікувати вже 5 березня.

А поки шанувальники очікують нових треків української зірки, дівчина продовжує інтригувати їх. На цей раз Надя знову поділилася уривком з нової пісні і навіть додала її на простори соцмережі TikTok, щоб фанати змогли записувати відеоролики під її сингл. Більш того, Дорофєєва вже сама встигла зняти відео і похвалитися ним в Instagram.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Співачка зазначила, що фанати можуть залишати під своїми роликами хештег #atebepo, через який вона їх знайде і обов'язково поставить кілька лайків під фото.

Фанати підтримали творчість співачки і заявили в коментарях, що вже не можуть дочекатися нового хіта Дорофєєвої:

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва показала, хто її розважає, коли Дантеса немає вдома.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва злила свою пісню до офіційного виходу:"змушує буквально померти".

Також Знай.uа писав, що Надю Дорофєєву після різких змін не дізналися шанувальники:"багатою будеш".