У Великій Британії рятувальникам довелося потурбуватися про пару з дитиною, які поставили намет на краю скелі, яка могла у будь-який момент обвалитися.

Інцидент мав місце на знаменитому своїми урвищами Клівлендському шляху в північному Йоркширі.

Пара та дитина, які розбили табір на небезпечному краю скелі, спонукали поліцію та берегову охорону зв'язатися з ними. Туди були направлені співробітники берегової охорони зі Стейтсу та Вітбі, які дали "поради щодо безпеки через небезпечне розташування їх намету". Також була викликана поліція, оскільки сім'я порушила правила запровадженого для боротьби з пандемією коронавірусної хвороби карантину.

Прессекретар берегової охорони штату Стейтс заявив: "Поради з питань безпеки дали співробітники рятувальної служби берегової охорони через небезпечне розташування їх намету, особливо у світлі недавніх зсувів. Якщо ви йдете Клівлендським шляхом, будь ласка, залишайтесь на позначених стежках".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше повідомляли, старий цвинтарний сторож зізнався, що відбувається з могилами опівночі.

Як повідомляв Знай.uа, аквапарк для покійних? Негода змусила "плавати" свіжі могили українців: "Протікає річка".

Також Знай.ua писав, Старовинне кладовище зірвалося зі скелі до холодного моря: з-під води доносяться хрипи і тріск