Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська дуже часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 800 тисяч осіб.

За весь час існування її профілю, Камінська встигла опублікувати понад 14 тисяч постів, іноді викладаючи фотографії у весільній сукні. А зараз Слава Камінська постала на черговій картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича.

Художник зобразив 36-річну модель на арт-колажі, підписавши його всього лише парою хештегів. Він вибрав фотографію, на якій Слава Камінська постала в купальнику зі сміливим вирізом на тілі, який підкреслює пружність і пишність грудей виконавиці. На картині ж персонаж напівоголений, плаття приспущено.

Слава Камінська, скріншот: Instagram
Слава Камінська, скріншот: Instagram

"А коли принцесі було особливо сумно, до неї в голову лізла всяка нісенітниця! І що не найкрасивіша вона в Королівстві. І далеко не найрозумніша. І що принц її не любить... Хоча були і компромісні варіанти: принц любить не її. Або любить її-але зовсім не той принц...", - писала вона в підписі до знімка, який використовувався відеомейкером і дизайнером.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Слава Камінська нарешті показала дітей від колишнього чоловіка: "Як ви це робите?"

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Камінська лише в білизні заговорила про проблеми з колишнім: "Дзвонять серед ночі"

Знай.ua писав, Камінська потонула в "блакитному вирі" Дікусара - ось, що втратила Білик: "Очі у тебе..."