Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася з численними шанувальниками кумедним знімком в Сторіс, позуючи в затишній домашній обстановці. Так, артистка провела веселий вечір з давніми друзями, танцюючи під популярні хіти і насолоджуючись вареними раками.
Також красуня приготувала для чоловіків апетитну вечерю: борщ, нарізку і салати, забавно звертаючись до майбутньої "свекрухи". В кінці вечора зірка вирішила трохи розслабитися, дозволивши другу зробити їй масаж на камеру. При цьому Леся закрила від задоволення очі, поки на тлі грав хіт Валентина Стрикало "Спорт і бухло". До слова, Нікітюк не забула похвалитися вокальними даними: на одному з роликів вона виконала пісню Корупції "Красный бархат" і Оксани Білозір "Не в тому річ".

Леся Нікітюк, instagram.com/stories/lesia_nikituk/

"Контент має йти від душі",- пожартувала Леся Нікітюк

Варто відзначити, що після першого сезону шоу "Холостячка" з акторкою Ксенією Мішиною українці вже не можуть дочекатися другого сезону. В якості кандидатки на роль холостячки користувачі мережі масово пропонують Лесю Нікітюк, проте поки що ведуча не в захваті від цієї ідеї.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випали з платтячка.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.