Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію незвичайних кадрів, порадувавши численних шанувальників черговою новинкою - вона стала героїнею обкладинки глянцю Viva! за березень-місяць. Так, артистка прикрасила собою сторінки журналу кадрами з фотосесії в спекотній Намібії, відправившись в найбезпечнішу частину Африки на початку 2021 року на 12 днів разом з сином Веніаміном.

Так, на офіційному фан-акаунті Тіни з'явився уривок з інтерв'ю глянцю, в якому співачка відверто розповідала про особисту трагедію, самостійність і життя, як подарунок небес, а також видала захоплюючий факт - виявляється, Кароль стала веганом. Виконавиця зізналася, що більше не може їсти м'ясо, адже люди і тварини - рівноправні діти природи.

"Сьогодні ми робимо ревізію почуттів і говоримо про особисті трансформації з Тіною Кароль, яка переконана, що цей час відчинив їй нові двері.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Про любов до сьогоднішнього дня:
«Це дуже складно - усвідомити і прийняти, але потрібно полюбити сьогоднішній день і можливості, які він дарує. Прийнявши і полюбивши все, що відбувається сьогодні, ти перестаєш жити надією, жити в очікуванні завтра, адже НАДІЯ – це невіра. А для того щоб жити сьогодні, потрібна переконаність, яка дає сили і можливості для вчинків».

Про веганство:
"За місяць до поїздки в Намібію я стала веганом. В один день я прокинулася і відчула – все. А коли ми приїхали в Намібію, то зрозуміла, що я одна з них: люди, як і звірі рівноправні діти природи. Я не можу більше їсти м'ясо. Я думаю, пішли якісь психологічні бар'єри або заборони, адже коронавірус – хвороба, яка дуже сильно впливає на психіку і взагалі змінює людину. Можливо, перехворівши, я відчула якісь нові потреби".

Про свободу:
"Я відчуваю свободу. Я навчилася мислити більш масштабно, бути мобільніше. А ще я стала набагато щасливішою. Я відчула свободу навіть на фізичному рівні. З'явилася інша структура мислення".

Про втрату:
"У мене немає відчуття втрати. Я не хочу більше думати про втрату, як про неповоротну точку. Після неї обов'язково буде придбання. Наші втрати з точки зору майбутнього - це можливості знайти щось краще і відкрити очі. Це реверс: втратили-знайшли".

Про самостійність:
"Я стала більш самостійною. Я дуже багато сумувала... Я спробувала проаналізувати, питала себе, який результат у цієї печалі, що далі? Адже я людина дій, у мене є для кого жити, мені потрібно жити хоча б тому, що життя – це подяка і реально подарунок небес»."