Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про можливість запровадження у країні нового локдауну у зв'язку зі зростанням темпів поширення коронавірусної хвороби COVID-19.

"Треба констатувати, що в Україні почалася третя хвиля коронавірусу. Вінницька, Закарпатська області у «помаранчевій» зоні, але вже на підході до жорстких обмежень. Коли більшість областей буде у «червоній» зоні доведеться повертатися до локдауну", — зазначив Шмигаль під час звітної пресконференції щодо року роботи уряду.

При цьому в Кабінеті міністрів все ж сподіваються уникнути настільки радикальних заходів, та й про них обіцяють повідомляти завчасно.

"Ми постараємось максимально управляти адаптивним карантином" — обіцяє прем'єр-міністр.

Також було пояснено, що якщо понад 65% ліжок у кожній області та загалом по Україні будуть заповнені хворими на COVID-19, уряд все ж поверне локдаун.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що лікар-інфекціоніст дав прогноз по Covid-19: "Можна множити на 5"

Як повідомляв портал "Знай.uа", перша черга вакцинації: Степанов назвав, хто отримає заповітний укол раніше за інших

Також, "Знай.uа" писав, захворіти covid-19 вдруге: Комаровський оцінив шанси виграти вірусну "Лотерею"