Відома українська співачка Ірина Білик розповіла, як вона перехворіла коронавірусом. Про свій досвід вона розповіла в короткому інтерв'ю для Каті Осадчої.

Нещодавно її молодшому синові виповнилося 5 років. Однак в цей час малюк хворів на вітрянку. Тому Білик придумала для нього незвичайне свято.

"До нього у вікно постукав величезний лев, а він почав з ним розмовляти, як зі справжнім левом. Ми його запросили, щоб він подарував йому сюрприз. На пам'ять залишилося фото, де стоїть весь в цяточку зелену або червону, яка там зараз", - каже Ірина.

Білик поділилася тими думками, які прийшли до неї на карантині.

"На карантині я зрозуміла, що для артиста дуже важливо мати міцну сім'ю. І якщо це є, то тобі не страшний карантин, хвороба, я вже перехворіла. Спеціально не розповідала, щоб не писали таким рядком"Ірина Білик перехворіла". Я вважаю, що я така, як усі. Не треба виділяти. Ну перехворіла і перехворіла. Дуже добре, що в легкій формі. Для людини, яка дуже любить парфуми, було дуже дивно не відчувати. У мене просто їх сотні і мої улюблені бананові, Кокосові, а я нюхаю і думаю якась фігня",-говорить Білик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, 50-річна Ірина Білик показала, що об'єднує їх з Дімою Коляденко.

Як повідомляв "Знай.uа", 50-річна Білик не змогла приховати смутку, українці заспокоюють.

Також "Знай.uа" писав, що Ірина Білик" перейшла " на бік Терехова в Харкові.