Українська виконавиця Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників якими-небудь новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Зараз співачка продовжує спілкуватися з аудиторією з приводу нещодавно вийшла пісні під назвою "Родной". Кліп до неї досі знаходиться на першому місці в "Трендах" Yourube. Його подивилися більше 3 мільйонів разів і поставили близько 80 тисяч пальців вгору. Світлана Лобода зазначає, що результати по пісні і кліпу повідомляють про чуттєвість і любов її шанувальників.

"❤️ результати по пісні і кліпу #рідний говорять лише про одне ... ви відчуваєте, ви любите, ви розумієте мене як ніхто спасибі ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", - написала співачка в підписі до публікації.

Лобода, скріншот: Instagram
Лобода, скріншот: Instagram

"Вам спасибі за шедевр❤️", "Спасибі вам. Абсолютно!!!! Вітаю від щирого серця❤️ пишаюся і люблю", "Вона неймовірна, вчора весь день слухала на повторі🔥 👏", "Світочка, це дуже чуттєва пісня!У Вас всі пісні гарні, але після "40°" я особисто ні від однієї так Емоціанально-душевно не кайфувала! Спасибі!💐👍😘", "Тепер одна з найулюбленіших пісень ❤ ️", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Микола Басков "натякнув" Світлані Лободі забути того, кого вона сильно любить: "Боляче не знайти"

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода розповіла про неможливі стосунки і розбите кохання: у нього дружина і дитина

Знай.ua писав, Лобода, напившись свого "Молока", вийшла розхристаною на сніг: "Ви готові?"