57-річний голлівудський актор Ніколас Кейдж одружився вп'яте. Його обраницею стала дівчина, яка молодша за нього на 31 рік.

Детальніше про це пише видання Daily Mail.

Відомо, що весільна церемонія пройшла в Лас-Вегасі ще 3 тижні тому, 16 лютого, в готелі Wynn Casino and Hotel. Дата була обрана не випадково - 16 лютого народився його покійний батько. Володар "Оскара" Ніколас Кейдж вибрав собі в дружини 26-річну Ріко Шибато, з якою познайомився в минулому році в Кіото, Японія.

Ніколас Кейдж і Ріко Шибато / фото: DailyMail
Ніколас Кейдж і Ріко Шибато / фото: DailyMail

Церемонія одруження була дуже закритою, тому відомо про неї стало лише недавно. Для торжества Ріко Шибато вибрала чорне весільне кімоно ручної роботи з Кіото, надівши під низ білу сукню. Ніколас Кейдж віддав перевагу чорному смокінгу від Tom Ford.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що в період карантину пара не бачилася близько півроку, оскільки вона вирушила на батьківщину. Тому, щоб не втрачати часу, Ніколас Кейдж вирішив зробити пропозицію своїй обраниці по Facetime, а обручку відправив їй поштою.

Ніколас Кейдж і Ріко Шибато / фото: DailyMail
Ніколас Кейдж і Ріко Шибато / фото: DailyMail

Як пізніше заявив актор журналістам, він дуже щасливий у шлюбі з дівчиною, незважаючи на різницю у віці. Ріко Шибато молодше свого нареченого на 31 рік, а також молодше на 4 роки першого сина актора Вестона Кейджа.

Примітно, що минуле весілля Ніколаса Кейджа також пройшло в Лас-Вегасі, проте шлюб тривав не довго - через 4 дні актор заявив про розрив зі своєю обраницею.

Нагадаємо, що Всесвіт Marvel посадить Кіану Рівза на палаючий мопед - чого чекати фанатам.

Як повідомляв портал Знай.uа, 13 зіркових красенів, які зламали стереотипи про чоловіків

Також Знай.uа писав, що Ісус з обличчям Ніколаса Кейджа: гігантська статуя Сина Божого спантеличила весь світ, фото феномена.