Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в Інтернеті.

У зірки музичного колективу є Youtube-канал, на якому артистка періодично випускає відео-звернення до своїх шанувальників, розповідає про цікаві події в житті і творчості, а також ділиться порадами. Зараз жінка опублікувала відео з прямим включенням з городу, на якому її чекає багато роботи.

Наталія Фаліон, скріншот: Youtube
Наталія Фаліон, скріншот: Youtube

"Мотоблок - я так хотіла на ньому проїхатися, але не дозволили. Прошу, шановне панство, найкраще взуття. У мене вже тут плантація готова, тільки робітників не вистачає. Я стою і думаю:"Боже, яка я розумна баба, що у мене такий маленький шматочок городу". А я як собі уявила, що у когось 50 соток. І він зараз став на тих 50 сотках і просто не знає, за що взятися. Так добре, що у мене онуки цибулю посадили, морква, горох. 15 хвилин і я щось зробила. Овочі планую, як завжди. Мало того, у мене вже дещо вже зійшло. Прошу, я не господиня. У мене тут вже і салат, рукола, шпинат. Не знаю... два дні, щоб все засадити і ціле літо сапати. Хто не має ділянки землі, той і не знає який це кайф, коли ти все посадив, а воно росте. А коли його збираєш, взагалі здається, що ти богиня, а не жінка. Тому всім, хто зараз на городі, хто піклується про осінь, бо хрін знає, коли той карантин закінчиться, а є щось треба. Всім передаю привіт. Нехай у вас спина не болить, нехай ваші очі добре бачать, рівні рядки роблять руки. І нехай у вас все буде на городі красиво. Сезон рабства на городі почався", - каже Наталія Фаліон.

Наталія Фаліон, скріншот: Youtube
Наталія Фаліон, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, рецепт варених сирників від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "Дієтичний"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон не змогла побороти страх: "Розвернулися і назад поїхали"

Знай.ua писав, "Жити виключно вже...": зірка "Лісапетного батальйону" зворушила новим шедевром