Відомо, що ведучий каналу «Україна» має квартиру в Юрмалі. Однак через карантин йому ніяк не вдається приїхати до Латвії. Олексій Суханов розповів, чому не хоче здавати своє житло й як він вирішив питання щодо нагляду за цією нерухомістю.

Ведучий програми «Говорить Україна» ніколи не приховував, що у нього є майно в іншій країні. Підписники сторінки Олексія Суханова в Instagram багато разів бачили світлини з Юрмали. Він із задоволенням розповідав, як проводить час, з кім зустрічається, де їздить велосипедом.

«Мені дуже подобається Латвія, де я відпочиваю й перезавантажуюсь, – одного разу пояснив свій вибір ведучий програми «Говорить Україна» Олексій Суханов, – Для мене це дуже важливо».

Олексій Суханов
Олексій Суханов

До карантину він регулярно літав в цю країну. І причина не тільки в бажанні провести там відпустку. Справа в тому, що в його квартирі є квіти, за якими необхідно доглядати. Адже їм вистачає води всього на 1,5 місяці.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

«На жаль, я був в Юрмалі більше року тому», – поділилась телезірка.

Весь цей час багато людей сторінці в Instagram запитували, що сталося з його нерухомістю.

«За квартирою зараз доглядає чудова людина, яка прийшла на допомогу й робить це із задоволенням, з відкритою душею та добрим серцем», – сказав Олексій Суханов.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

І хоча квартиру можна було б здати на час карантину, ведучий каналу «Україна» категорично проти цієї ідеї.

«Про оренду квартири взагалі не може бути й мови, бо це той світ, який я створював. Тому дивно, якби там жили якісь сторонні люди й руйнували його, – пояснив Олексій Суханов. – Мені така ідея зовсім не подобається».