Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Олена-Крістіна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 315 тисяч чоловік. І зовсім недавно вона розповідала про важку ситуацію, що склалася навколо Вікторії, яку побив і замкнув у квартирі колишній хлопець, який не зміг прийняти те, що відносини між ними закінчилися.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

А зараз Лебідь нагадала українцям, чому запрошення в театр з боку незнайомого гостя може обернутися згодом аферою.

"Отже, вам написали в соцмережах: "Ти мені сподобалася (вся!) Підемо в театр?❤️". У чому тут афера? Я, звичайно, вже розповідала про це, але, мабуть, не всі почули🙈", - пише Олена-Крістіна до відео в машині.

Олена-Крістіна Лебідь фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь фото: Instagram

"Вам кидають ссилочку на театр, щоб ви забронювали і купили квиток. Ви купуєте квитки, вводите дані своєї карти, після чого у вас списуються всі гроші. Не означає, що потрібно відразу відмовлятися. Треба влаштувати невеликий такий чек-аут. Але мені друзі порадили ось такий спектакль, давай підемо саме на нього", - каже телеведуча.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь розправила крильця в тісному ліфті: "Тряхнем минулими..."

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь злетіла над землею: "Ширяє від щастя"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь пообіцяла здати Розенка інопланетянам: "У банку від Ілона Маска"