Співачка Юліана Купцова розповіла у програмі Karabas.Live про свої творчі плани. Втім, вона не дуже охоче відкриває подробиці.

«Я дуже хочу, щоб мої плани збувалися, кажуть, ти плануєш одне, а воно потім не знати як вийде. Тому я про свої плани стараюсь не розповідати. Звичайно, в мене є концерти, є час, який я проводжу на студіях. Займаюся написанням пісень і роботою над піснями. Вже є в мене план пісень, які будуть виходити і коли», - каже вона.

Співачка має україномовний альбом «Серцебиття», але нових записувати не планує.

«Я трішечки змінила стиль, у мене зараз більше стиль іде у 80-ті. Я випустила пісню «Полнолуние Луны», я за нею спостерігаю і буду дивитися, що буде далі. Раніше вийшла пісня «Давай покурим на прощание», яка дуже класно зайшла, в Тік-Ток на неї знімають відео, вона розповсюджується. Я зараз дивлюся, куди мені рухатися далі», - міркує Купцова.

Про те, звідки береться натхнення для створення нових пісень, співачка відповіла: «Я безмежно люблю свою Україну. Я дуже хочу, щоб до мене прийшло, можливо саме після цього Дня Незалежності, натхнення для написання пісні саме про Україну. Я цього дуже хочу, але хочу, щоб це була дуже сильна пісня, а не просто формат на радіо або ще щось, яке пройде повз. Я хочу, щоб ця пісня була вічною, тому чекаю її народження. Але я знаю, що вона в мене буде».

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Зібров розкрив таємницю своїх вус на мільйон гривень: «За вусами є татуювання».

Також Знай.ua повідомляв думку Юрія Рибчинського, що прийшла пора скасувати регалії для артистів.